Litt om meg selv

Jeg er fra Finnsnes, en by i Midt Troms, som ligger midt mellom Harstad og Tromsø. Her jobbet jeg frem til 1990, da jeg gikk ut av yrkeslivet. Etter dette har malingen tatt mer og mer av min tid.

Tegning var det faget jeg likte aller best på skolen, men det skulle gå ca. 40 år før jeg begynte å tegne og male igjen. Lysten til å male hadde hele tiden vært der, men tid og overskudd manglet.

I 1990 gikk jeg på Høgtun, linje Tegning Form og Farge, og har siden 1995 gått en til to akvarellkurs i året. Lærere har vært bl.a.: Aud Rye, Vesla Kjelland, Solveig Rimstad, Anders Wallin, Helge Bjørnsen, Torgeir Schjølberg,  Morten W. Gjul, Lars A. Person, Pia Erlansson og Helena Trovaj.

I 2007 fikk jeg mitt eget atelier, og har siden da malt på heltid. Motivene i mine bilder er forskjellige, men det er stort sett naturen som inspirerer meg.
August 2009 ble jeg kåret til månedens palettklubbkunstner av magasinet Kunst for alle. I magasinet DECOR ble det laget en stor reportasje om meg i nr. 1/2012 og i 2014 var jeg også med i en kunstkalender utgitt av samme magasin. 

Naturen i Nord-Norge har alt. Lyse sommernetter, midnattsol, mørketid, vinter med masse snø, høye fjell og nordlyset som jeg er helt hektet på i perioder.