Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av cecilia, 25. des, 2017
Du kunne ikke gjenoppleve livet ditt, hopper de forferdelige deler, uten å miste det som gjorde det verdt. Du måtte akseptere det som en helhet - som verden, eller den personen du elsket.
E-post:
Skrevet av S. Brungot, 9. nov, 2017
Hei, for en flott hjemmeside dere har
Skrevet av Annika Hedkvist, 25. jun, 2017
Ojoj, vilka fantastiska akvarell-målningar du har målat. Jag har precis börjat ett nybörjarkurs i akvarellmålning och sparar din hemsida som inspiration <3
E-post:
Skrevet av solid base, 23. jun, 2017
Jeg tilbyr Angel Investments og til og med boliglån til en meget lav pris og prosentandel% til allmennheten Uansett din kredittstatus, bør enhver seriøs og pålitelig person som søker noe beløp, sende meg en e-post til meg for lånet søknad om hvordan du kan søke fullt ut: stellamaris.sec@gmail.com
E-post:
Skrevet av Elinborg Jonsdottir, 21. jun, 2017
Dejlig hjemmeside ,dejlige billeder, Jeg er ved at oprette min fra den danske side,det tager lang tid .Mine will be in english hope I can make it ! Hilsen fra Elinborg Island
E-post:
Skrevet av Thomas B Kybe, 4. jun, 2017
Hei Hanna

So flotte bilder/mptiver du har, eg er heilt blåst vekk av beundring. Eg maler og tekner sjøl, men har mye å lære og har fått inspirasjonen tilbake på fullt nå, takk.

Mvh: Thomas, Danmark
E-post:
Skrevet av John Overgaard, 3. jun, 2017
Meget flotte og dejlige akvareller.
E-post:
Skrevet av Birgit Exter, 12. jan, 2017
Hallo, ich bin total begeistert! Eine große Inspiration für mich.
E-post:
Skrevet av somoda, 29. aug, 2016
Hyggelig webside. Flott arbeid.
Skrevet av Rosalin, 22. jun, 2016
Du er redd for det, fordi det er sterkere enn deg; du hater det fordi du er redd for det; du elsker det fordi du ikke kan undertrykke den til din vilje. Bare unsubdued kan bli elsket.
Skrevet av Bodil Malmsten, 23. des, 2015
Så fina bilder, försöker måla lite själv och är helt tagen av dina fina akvareller.
E-post:
Skrevet av John Overgaard, 23. nov, 2015
Jeg har tilfældigt fundet din flotte hjemmeside. Det er nogle meget meget fine akvareller du maler. Jeg beundre dine evner 😊
E-post:
Skrevet av Mette A Berggreen, 21. okt, 2015
Fantastisk flotte bilder. Jeg skulle gjerne hatt dine bilder i kommisjon om mulig.Driver en Rammebutikk med Galleri...Ta gjerne kontakt med meg på post@rammemestern.no om det høres intressant ut :)
E-post:
Skrevet av Gurlie Skjerven, 6. sep, 2014
Hei. Jeg har koset meg masse med alle bildene dine, Hanna. Du er utrolig dyktig, og motiver og farger er så vakre. Skulle ønske du bodde i Oslo, så skulle jeg bedt deg lære meg litt av det du kan - mot betaling, selvfølgelig.Jeg er overrasket over at du ikke har stilt ut flere steder rundt i landet vårt. Du bør ikke ha noen som helst problemer med å få gallerier interessert i dine bilder. Lykke til videre. :)
E-post:
Skrevet av Internet mobilny, 20. feb, 2014
Hei. Så masse flotte bilder du har laga. Er veldig imponert!! En nytelse å kikke på dei. :)